2011. április 24., vasárnap

38-as vadonatúj csodás menyasszonyi cipő! - Jelenlegi ára: 5 900 Ft

Menyasszonyoknak csodás, kényelmes menyasszonyi cipő nagyon olcsón, próbára lehetőséggel, cserelehetőséggel 44-46-os alkalmi ruhára!
A cipő lakk-és szatén keveréke kényelmes sarkokkal, vadonatúj, ajándékba vettem a barátnőmnek, de neki sajnos nem lett jó, visszavinni nincs lehetőségem, mert Szlovákiában vettem, úgyhogy nem jön veled szembe : -) 59, 99 euroért vettem (kb. 14-15ezer forint), most a töredékéért a tiéd lehet!
38-as méret. Kis kerek orra van, így nem akadsz el a fényképezkedéskor, és nyugodtan tudsz táncolni benne, mert nagyon kényelmes. Az egyik oldala teljesen nyitott, jól szellőzik, hátul kis gumi pánt van a cipőben, hogy jobban tartson. Szinte szandál, mert a jobb oldalán is nyitott, így nem szorít a pánt, nem kényelmetlen a csatt.   Elöl diszkrét szatén masnis, ami az oldalán kis szalagokban folytatódik, nagyon szép. Teljesen hibátlan, a dobozában, selyempapírban tartottam. Márkás, nagyon finom cipő, nem kínai, minőségi, nem fog az esküvőd felénél szétesni : -)))
Próbára természetesen tudok lehetőséget biztosítani, előre megbeszélt helyen és időpontban személyesen.
Nézd meg a többi aukcióimat, alkalmi ruháim, menyasszonyi ruháim is vannak, ha több mindent vásárolsz egyszerre ajándékot adok vagy kedvezményt! Ha csak pl. egy ruhát szeretnél csomagot bontok és megbeszéljük!
Kérésre nagyon szívesen mérek, plusz fotókat is feltöltök!
Étkezési utalványt is elfogadok!
Személyes átvétel lehetséges lakcímemen, Polgárdin, a környező településeken, Siófokon és környékén, Székesfehérváron, Budapesten (havonta egy-két alkalommal) és a Polgárdi-Székesfehérvár-Tata-Tatabánya útvonalon, szintén havonta egyszer! Kérdezz és megoldjuk! : -)
A postaköltség mindig saccolt.
Vásárlás után kérlek legkésőbb 5 nap alatt vedd fel velem a kapcsolatot!



Jelenlegi ára: 5 900 Ft

Az aukció vége: 2011-05-13 01:30
. 38-as vadonatúj csodás menyasszonyi cipő! - Jelenlegi ára: 5 900 Ft