2011. augusztus 28., vasárnap

Csajos Acer One Fehér Netbook eladó - Jelenlegi ára: 64 990 Ft

Eladó egy alig használt, feleslegessé vált ACER ONE Netbook, rendkívül kedvező áron. A Netbook kicsi méretű, igazi csajos darab, fehér színű. Netezésre és a neten történő kapcsolattartásra maximálisan alkalmas. Alkalmi vétel ilyen áron.
Az örömöm színe
Képzeljen el egy óceánt vagy egy levendula mezőt. Azonnal jobb kedvre deríti. Ez a színek ereje. Az Aspire One Happy négy ínycsiklandozóan finom színben érkezik hozzánk, melyek megtöltik az életét izgalommal és örömmel: Cukorka rózsaszín, Levendula lila, Lime zöld és Hawaii kék. Színek, melyek egész évben a nyárra emlékeztetik Önt. Színek, melyek fényessé teszik életét. Válassza ki a saját öröme színét.
Maradjon kapcsolatban
Kövesse az eseményeket a közösségi hálózataiban, befejezheti iskolai házi feladatát, míg a buszon utazik, megnézheti leveleit, vagy szörfölhet a neten. A nyolc órányi akkumulátor energiával és a beépített Wi-fi csatlakozó jóvoltából csupán néhány kattintással az interneten lehet és becsatlakozhatva maradhat akár egész nap. Továbbá megoszthat fényképeket és zenéket másodpercek alatt a BluetoothŸ révén. Többre is vágyik? Akár szemtől szemben cseveghet barátaival az Acer Crystal Eye webkamera és a beépített mikrofon jóvoltából.
A hordozható szórakozás
Csúsztassa az Aspire One Happy-t hátizsákjába vagy kézitáskájába és szinte észre sem fogja venni, hogy ott van. Csupán 24 mm vastag és pehelysúlya csak nagyjából 1kg, ugyanakkor egy nagyszerű 28 cm (10, 1” ) WSVGA nagy fényerejű kijelzővel van felszerelve, 16: 9 méretaránnyal, kényelmes billentyűzettel a könnyű gépelés kedvéért és széles multi-gesture érintőmezővel. Az Aspire One Happy egyszerűen nem más, mint egy tökéletes eszköz, mellyel Ön színekkel töltheti meg saját világát, bármerre is jár.



Jelenlegi ára: 64 990 Ft

Az aukció vége: 2011-09-08 17:15
. Csajos Acer One Fehér Netbook eladó - Jelenlegi ára: 64 990 Ft