2011. augusztus 26., péntek

Zöllner, Frank : Michelangelo, 1475-1564 : a - Jelenlegi ára: 28 500 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Michelangelo, 1475-1564 : a teljes életműA könyv listaára: 30000 Ft. Leírás:
A Taschen nagyszabású vállalkozása: a reneszánsz művészóriásai életművének eddigi legteljesebb feldolgozása, magyar kiadásának második állomásához érkezett. Az impozáns Leonardo-album (200623167 és 200722129) után a firenzei kor- és vetélytárs, az egy generációval fiatalabb Michelangelo Buonarroti hagyatékát vette számba aprólékos műgonddal a német szerzőtriász. Frank Zöllner az előszóban megemlékezik az eddigi jelentősebb életműkiadásokról, majd kezdetét veszi a kötet első részét alkotó életpálya bemutatása időrendben (Firenze-Bologna-Róma), tíz fejezetben, nagyszerű illusztrációs anyag kíséretében. A majd minden művészeti ágban tökéletességre törekvő zseninek hihetetlen mérvű társadalmi státusz, illetve művészi szabadság adatott. A Sixtus-kápolna freskói, monumentális szobrai és építészeti tervei is arról az alkotói szabadságról tanúskodnak, amely bőven túllépte az akkor megszokott határokat. A kötet második fele a négy további fejezetből álló katalógus, amelyben a szobrokat, festményeket, építészeti alkotásokat és a grafikai anyagot elemzik a szerzők. A tanulmányok részletesen kibontják Michelangelo életének körülményeit, magányosságát, nehéz természetét, művésztársaival és megbízóival való viszonyát, az anyagi és művészi érvényesülésre való erőteljes törekvését. A rajzkatalógusban Thomas Pöpper és Christof Thoenes kitérnek a rajzok attribúciójának kényes kérdéseire is, amely sok tekintetben új alapokra helyezi a rajzok további kutatását. Összességében elmondható, hogy szerkezetét és teljességét tekintve sem született még a michelangelói életműnek a jelen munkához fogható bemutatása és kritikai feldolgozása. A nagy formátumú művészhez méltó méretű és terjedelmű kiadvány függelékében Michelangelo teljes rajzi oeuvre-je, bibliográfiai hivatkozások, irodalomjegyzék és néhány tárgyszó beiktatásával készült névmutató található. ISBN: 978-3-8365-0980-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 28 500 Ft

Az aukció vége: 2011-08-30 18:14
. Zöllner, Frank : Michelangelo, 1475-1564 : a - Jelenlegi ára: 28 500 Ft